luni, 7 septembrie 2020

16 zile de conexiunea cu Femeia din tine


🦹‍♀️Vom incepe aceasta calatorie in 11 Septembrie cu intrebarea "Cine sunt eu, FEMEIA?" In aceasta prima zi fiecare femeie se va gandi si se va conecta cu PRINCIPIUL ETERN FEMININ.


💃Dupa aceasta calatorie ne vom autoanaliza calitatile si defectele noastre.


👩‍🦰In a treia zi vom avea un exercitiu de autobservare in fata oglinzii a propriilor mimici si a anumitor ganduri scrise in lista din a doua zi ...si vei observa mimica dar si cum reactioneaza corpul tau :)


👩‍🌾In a patra zi incepem sa punem in practica shimbarea atitudiniilor care ne blocheaza sa ne manifestam feminitatea.


👩‍🎨In a cincea zi ne focusam asupra INCEREDERII IN SINE .


🧙‍♀️A sasea zi va fi dedicata unui exercitiu pentru a elibera fricile.


🥰In a saptea zi vom folosi STAREA DE ADORARE - atat asupra unei femei pe care o admiram si apoi asupra noastra, fiind DEJA FEMEIA care ne dorim sa fim (transfigurare si autotransfigurare).


👩‍⚕️In a opta zi vom pune in practica un mic joculet care ne ajuta sa ne transformam perceptiile asupta tot ce ne inconjoara.


👩‍💼A noua zi este speciala....vom celebra ZEITA DIN TINE printr-un RITUAL care te indemn sa il faci apoi zilnic.


👩‍🔬In a zecea zi vom programa subconstientul cu afirmatiile care ne dorim sa ne calaluzeasca incepand din aceasta zi, acestea le vom pune zilnic la lucru.

Vom avea si 4 zile de tehici feminine care sa activeze feminitatea din interiorul nostru, pentru a trezi senziualitatea noastra, pentru a trezi intuitia si inima noastra.

Cost 160 lei.

Alte detalii gasiti pe linkul de mai jos: https://femeiasiviatasanatoasa.blogspot.com/2019/08/cunoaste-te-pe-tine-femeie-30-august.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu