luni, 25 martie 2019

Trairea extazului erotic

Draga FEMEIE te invit sa experimentezi altfel viata ta.

Te invit sa te conectezi  la energia ta sexuala si sa te joci cu ea.
Pentru aceasta conexiune nu ai nevoie de un partener fizic, ea se afla in interiorul tau, la nivelul ovarelor.
Te invit sa te conectezi cu senzulitatea ta....
Cinsteste-ti energia ta sexuala.
Energia ta sexuala este sacra.

Astazi am trait spontan, nu pentru prima data, starea de extaz erotic cu propria mea fiinta, atunci cand faceam curatenie. In timp ce maturam am simtit un fior al energiei mele sexuale. M-am bucurat de aceasta energie la nivelul chakrei Swadhista apoi am urcat energia de-a lungul colonei pana la nivelul chakrei Sahasrara, apoi m-am conectat cu intreaga energie cosmica. Pentru ca m-am bucurat de jucaosenia energiei mele sexuale m-am gandit sa fac asane. Am facut asanele Hatha Yoga specifice periodei in care ma aflu, la menstruatie, energia sexuala s-a amplificat atat de mult incat am trait stari de orgasm. Cand ne aflam la menstruatie se fac asanele specifice transmurarii sexuale. Asfel va puteti inchipui ca starile de extaz sexual s-au dus in starea de orgasm. Dupa ce am avut aceste trairi m-am gandit ce frumos ar fi ca sa traiesc aceste stari zilnic si sa invit fiecare femeie sa se conecteze cu energia ei sexuala.
Pentru acest nivel este indicat sa nu te atingi deloc...insa daca tentatia e mare, esti libera sa te joci asa cum simti. Voi vorbi si despre masturbarea feminina intr-un alt articol :)

In caz de te simti rusinata sau crezi ca este pacat sa iti cunosti energia ta sexuala, atunci te intreb de ce crezi ca Divinitatea a creat aceasta energie? doar pentru a procrea, sau pentru a ne bucura de ea?
Ai curaj sa iti explorezi sexualitatea asa cum simti.

Daca te gandesti ca poate vei deveni lesbiana daca te mangai, nu este posibil asa ceva doar daca ai niste traume din copilarie sau suferinte profunde din alte vieti. Nu ai cum sa devi lesbiana daca te masturbezi.

Este minunata sa facem dragoste cu iubitul nostru insa este important sa ne conectam si cu energia noastra sexuala. cu cat ne conectam mai mult cu propria energie descoperim MISTERELE ETERNULUI FEMININ....te descoperi pe tine, iti descoperi unicitatea ta energetica....apoi treptat te conectezi cu infinitele energii feminine divine si cu TOT CEEA CE EXISTA.
A te conecta la energia ta sexuala nu inseamna ca nu mai faci sex cu iubitul tau, ci din contra iti va amplifica trairile din momentul actului sexual. Vei cunoaste noi taramuri de exploatat impreuna cu iubitul tau si iti garantez ca si el va simti diferenta. 

Inainte de a scrie acest articol normal ca a venit si o melodie minunata pentru a celebra FEMINITATEA SACRA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu