joi, 22 august 2019

Femeie - esti un minunat dar

Draga FEMEIE, oare tu stii ca esti un cadou minunat intai pentru tine?
Multi spun ca am venit pe pamant sa ii ajutam pe ceilalti, este adevarat insa doar o parte a adevarului. Sa va explic de ce. Daca tu esti orb, cum poti sa il ghidezi pe celalalt? sau daca tu crezi ca ceva este adevarat si nu ai testat cum crezi ca pe celalalt il va ajuta ?
De aceea infraneaza-ti aceasta pornire de ai ajuta pe ceilalti fara a te autoanaliza si sa observi ce ai de lucru la tine. Iti este rusine cu umbra ta sau ai acceptat-o? Preferi sa pui sub pres unele porniri inloc sa le infrunti?...atunci incepe si lucreaza cu tine si dupa ce simti ca ai ajuns la un echilibru incepe sa vorbesti celorlalti.  Aceasta tema o vom dezbate si in cadrul grupului "Cunoaste-te pe tine, FEMEIE".

Am intalnit foarte multi oameni care ei fac cursuri despre cupluri insa in cuplul lor sunt multe probleme, certuri care nu stiu sa le rezolve, nu stiu cum sa isi ceara iertare unul de la altul. Am intalnit oameni care se dau atat de spirituali si cand in colo ei defapt o fac doar pentru a atrage bani si ai pacali pe ceilalti.
De aceeea va invit sa va uitati cu atentie cu persoanele care alegeti sa va ghideze, cunosc si maestrii care spun ca sunt insa defapt in realitate nu sunt.

Pentru ca am clarificat asta, vreau sa revin la tine FEMEIE. In multe epoci femeile au fost tratate ca fiinte inferioare barbatiilor si aici avem de lucru cu umbra noastra. Daca esti o femeie de afaceri care se manifesta masculin este posibil ca undeva pe drum ai uitat de tine, sa ai grija de corpul tau, de sufletul tau, de emotiile tale si de cum vrei tu sa fie lumea. Daca esti o femeie feminina este posibil sa te fi confrutat cu emotiile tale puternice si care ceilalti spuneau ca exageresti, ca esti prea sensibila si senzitiva.
Ambele femei fie ca sunteti femeie de cariera, fie prea feminina ....amandoua trebuie sa va gasiti echilibrul interior. Amandoua au invatat una de la acealalta. Cea emotionala poate invata de la femeia de cariera sa isi controleze emotii, sa se detaseze de ceea ce simte si sa ia o decizie inteleapta, iar femeia de cariera poate invata de la cea senzitiva/sensibila sa invete sa isi asculte corpul atunci cand este obosita, sa isi asculte intuitia atunci cand aceasta o ghideaza. Deci concluzia este atunci cand fiecare este ea insasi si se cunoaste o poate invata pe cealalta/celalalt. Insa mare atenti atunci cand apare umbra, pentru ca si aceasta poate sa o invete celalalt fara sa isi dea seama.

Eu mereu le-am spus femeilor cu care lucrez mereu este important ca intuitia sa fie impreuna cu instinctul, atunci cand avem de luat o decizie sa ne ascultam si inima, sau cand avem emotii prea puternice sa ne ascultam si ratiunea ce ne spune despre acea emotie. Este vorba de acel dans dintre Yin si Yang, dintre lumina si intuneric, dintre electric si magnetic.

Revenind la tema acestui articol, te invit sa iti descoperi darul tau care este pentru tine. Odata ce ai descoperit darul tau, lucreaza cu el o perioada si doar apoi sa incepi sa il impartasesti cu ceilalti.
Care este darul tau? ....in primul rand este corpul tau , fie ca este mai plinut sau mai slab, este al tau. El este templul sacru in care Dumnezeu este si se manifesta, deci cum ai grija de acest templu? (despre asta vom incepe sa vobim in grupul care il vom incepe in data de 30 august-link AICI).
Pentru a descoperi darurile tale ascunse este nevoie sa lucrezi cu eliberarea fricilor si traumelor acumulate (de obicei ele se acumleaza fie in zona organelor genitale fie in zona saniilor) insa ele se pot stoca si in organele noastre vitale.

Impreuna in acest grup dedicat proprie cunoasteri feminine vom studia despre cum sa ai incredere in tine, cum sa iti modifici atitudinea si vom folosi tehnici de transfigurare si autotransfigurare a propriei fiinte.
Vom face un ritual "magic/sacru" in care sa celelbrezi ZEITA din tine si iti voi reamninti cum sa te admiri in proprii tai ochi.

Va invit sa parcurgem impreuna aceasta minunata magica cale catre retrezirea Feminitatii in data de 30 august. Detalii gasiti aici: Cunoaste-te pe tine, FEMEIE 30 august 2019 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu