luni, 26 august 2019

Menstruatia si introspectia

Multe femei se plang de momentul lor sacru, atunci cand se afla la menstruatie. Da ai auzit foarte bine menstruatia este un moment sacru, insa ai fost invatata sa crezi ca esti murdara in acea perioada.

Vreau sa va informez ca menstruatia este acel moment in care tu afli raspunsul la multe intrebari. Daca iti asculti corpul in acest moment vei face exact acele schimbari de care ai nevoie  si tie frica sa ti le asumi atunci cand te poti controla si sa iti pui masti.


Barbatii se feresc de femeia aflata la menstruatie si spun ca esti "nebuna". 
Esti nebuna doar in momentul in care nu asculti de emotiile si gandurile tale de-a lungul unei luni. 
Exact ai aflat cel mai mare secret menstruatia ta reflecta tot ce ai acumulat si refulat timp de o luna. 
Prin menstruatie se face curat....insa daca tu nu faci curatenie si in gandurile si in emotiile tale la fel va arata si luna viitoare.

Te anunt ca acesta este momentul cand esti tu cel mai sincera cu tine. Este acel moment magic in care se duce valul iluziilor pe care ti le-ai creat singura. Este cel mai greu sa iti pui masti in aceste momente.

Marile religii stiu ca menstruatia femeii este sacra. Oare noi de ce nu stim asta? 
Celebreaza acest moment sacru exact asa cum iti cere corpul si sufletul tau.
Vrei sa dansezi, fa-o.  
Vrei sa iti faci o baie plina cu uleiuri aromatice sau cu plante, fa-o. Vrei sa te uiti la filme sau sa citesti o carte, fa-o....insa nu te mai culpabiliza ca ai un moment cu tine.

Data viitoare cand vei fi la menstruatie te invit sa iti notezi toate gandurile si emotiile (toate frustrarile) si apoi studiaza-le cand se termina menstruatia si observa diferenta.

Menstruatia pentru femeie este exact ca si cum ti-ai asculta sufletul care iti vorbeste. Il vei asculta? Vei vorbi cu sufletul tau?

2 comentarii:

  1. Foarte interesant articolul tău! Daaa, de când te-am cunoscut, chiar îmi ascult sufletul! Cred că ciclul menstrual este o curățare din toate punctele de vedere... 💕Fizică, sufletească și chiar și spirituală... 🐬

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca am contribuit la schimbarea ta spirit minunat 💖

    RăspundețiȘtergere