sâmbătă, 24 august 2019

Procedeele terapeutului inainte si dupa o sesiune

1. Inainte de orice sesiune este important sa faceti curatenie in gandurile si in emotiile voastre. Reflectati aspura zilei care a trecut si obsevati detasat ce s-a petrecut.Faceti eliberari catre situatia, persoanele implicate.
Este de preferat sa faceti si o baie fizica.
Dupa aceea purificati camera cu fum de preferat betisoare parfumate (daca gasiti cu salvie) sau palo santo (lemn sfant). Nu recomand tamaia pentu ca ea inlatura si entitatile benefice.
Dupa ce simtiti ca camera sau voi sunteti pregatiti (purificati)
 puteti incepe sesiunea de rugaciune, meditatie sau ceea ce vreti sa faceti.

2. Intotdeauna dupa o sesiune de emitere (fie ea o simpla rugaciune, iubire neconditionata, sustinere energetica sau meditatie) este important sa intrerupeti definitiv acea legatura care s-a creat in timpul emisiei. Cei care practica Reiki au primit un simbol care ii incurajez sa il foloseasca, insa fara teama ca pacientul nu va mai reveni. 
Este foarte important atat pentru voi cat si pentru pacient ca acea legatura sa fie incheiata. Altfel atat voi cat si pacientul poate trai diferite stari sau trairi care nu va apartin.
Daca vindecati pe cineva puteti trai sentimente de rau fizic.
Daca sustineti pe cineva energetic va puteti trezi foarte vulnerabil/a energetic.

Prima si cea mai importanta metoda este IMPAMANTAREA.
Va puneti atentia pe picioare timp de cateva secunde si apoi va imaginati cum din picioarele voastre cresc radacini catre Mama Pamant.
Alte metode: simbolul Reiki primit la initiere, va inchipuiti ca va curatati intr-o ploaie sau intr-un rau, sa faceti o baie, sau sa va puneti picioarele in apa cu sare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu